De Kwakel actief
De Kwakel: daar is altijd wat te beleven!

Welkom bij De Kwakel actief

De Kwakel is een dorp in het zuiden van Noord-Holland. Gelegen tussen de Westeinder Plassen en de Amstel, aan de rand van het Groene Hart. Het is er heerlijk wandelen en fietsen. En weet: in De Kwakel is altijd wat te beleven!

Zondag 23 januari 2022: ‘Winterwandeling/ Happen en Stappen’

Heeft u het ook helemaal gehad met de aanhoudende lockdown? Drie Kwakelse horecabedrijven hebben de handen ineen geslagen en organiseren nogmaals ‘Happen en Stappen’: voor een groot deel een ander parcours (met een verrassende doorsteek!) en met een extra locatie. Je kunt gezellig bijkletsen met je vrienden tijdens een fikse wandeling met drie ‘to go’ horecaplekken voor een heerlijke versnapering. Zo heb je toch nog een leuk uitje met een hapje en een drankje en steun je en passant de onevenredig hard getroffen horecaondernemingen: Bar het Fort De Kwakel, B&B en kookstudio “In den Ossewaerd” en Bamboelabyrint Nirwana.

De –hopelijk- laatste dag van de horeca-lockdown zondag 23 januari kunt u deelnemen aan een winterwandeling van omstreeks 10 km rondom en door De Kwakel.

Onderweg is bij Bar ’t Fort saté met brood en ook aardappelwedges verkrijgbaar, bij In den Ossewaerd Erwtensoep en stampotkroketten en bij Bamboelabyrint Nirwana taart en Argentijnse Empanadas uit de oven. Uiteraard is er overal ook wat te drinken verkrijgbaar.

Starten kan bij Bar ’t Fort, adres Fort 55, bij B&B In den Ossewaerd Vuurlijn 50 en bij  Bamboelabyrint Nirwana, Steenwycklaan 16, alle in De Kwakel. Kom bij voorkeur op de fiets om parkeerstress te voorkomen

Starten kan vanaf 10:00 tot 14:00 a € 2.- per persoon, onder de 16 jaar gratis.

Graag van tevoren opgeven via het inschrijfformulier op deze site

Dit voorkomt voor ons verrassingen en voor u teleurstellingen.

Let op: Een deel van het parcours gaat over particulier terrein, dat alleen voor deze dag en deze gelegenheid te betreden is.




Bar het Fort